Kedves Tanulók, kedves Szülők!

Szeretnénk felhívni a figyelmet néhány fontos tudnivalókra:

1. Tanórák:
Márc. 16-ától hétfőtől iskolánk átállt a digitális munkarendre, kialakítottuk a virtuális osztálytermeinket az Edmodo és a Moodle felületeken. A házi feladatokat, havi dolgozatokat ezeken a felületeken nyújtják be a gyerekek. A tanórák teljes ideje alatt online kapcsolatban vannak a tanárral (Skype, Hangouts, Messenger, stb használatával). A tanórákat és a hiányzásokat továbbra is vezetjük az e-naplóban.
Köszönjük a diákok és a szülők rugalmas, támogató hozzáállását az új munkarendhez!

Iskolánk székhelye és telephelyei márc. 18-tól zárva tartanak, az iskolatitkárság elérhető a  +36 30 695 5413 telefonszámon munkanapokon 10h és 16h között.

  1. Versenyek:
    A) Nemzetiségi Rajzverseny III. kategóriában:

 Különdíjban részesül: Kalatha Sofia

Sok szeretettel gratulálunk neki!

A díjátadó ünnepséget a Nemzetiségi POK a járványügyi helyzetre való tekintettel bizonytalan időre elhalasztja.

B) Az OÁTV általános iskolai tanulmányi versenyek döntői, (amik ápr. 16-17-én kerültek volna megrendezésre), elmaradnak.

3.) Ellinomatheia nyelvvizsga:

A Görög Nyelvi Központ márc. 20-ig fogad jelentkezéseket elektronikus úton. A vizsgadíjat az iskola Budapest Banknál vezetett számlájára átutalással kérjük befizetni:

Budapest Bank Euro számla  10103173-14315000-01005305

A Görög Nyelvi Központ tervezi a májusi vizsgák időpontjának áthelyezését novemberre. Amint erről további tájékoztatást kapunk, küldünk róla értesítést.

4.) Pedagógusminősítés, szaktanácsadás

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása értelmében a 2020. március és 2020. április hónapra tervezett tanfelügyeleti és pedagógusminősítési, valamint szaktanácsadói látogatások törlésre kerülnek, a minősülő kollégáknak valószínűleg őszre tűznek ki újabb időpontot.

Mindenkinek sok erőt és jó egészséget kívánunk az új kihívásokhoz:

Iskolavezetés