Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Tekintettel arra, hogy – a több héttel ezelőtti kormányzati ígérettel szemben – a 12-15 évesek Covid-19 elleni oltása mindeddig nem kezdődött meg és erre a közeljövőben nincs is konkrét kijelölt időpont, az iskolánk által szervezett görögországi nyári táborokban való részvétel feltételeit az alábbiak szerint módosítjuk:

A táborra jelentkező tanuló ill. törvényes képviselője vállalja, hogy a kiutazást megelőzően saját költségén elvégeztet és bemutat egy 72 óránál nem régebbi, negatív PCR-tesztet, továbbá engedélyezi, hogy a táborkísérők a tábor ideje alatt 2-3 naponta Covid-19 Rapid Ag tesztet végezzenek a résztvevő tanulón. A Rapid Ag tesztek költségét az iskola fedezi.

Azoknak a tanulóknak, akik az utazás időpontjában mindkét oltást megkapták (és a második oltástól számítva eltelt 2 hét) vagy igazoltan átestek a koronavírus fertőzésen, és így rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, nem kötelező PCR tesztet csináltatniuk, amennyiben a beutazás időpontjában ezt Görögország nem kéri.

A törvényes képviselő vállalja, hogy gyermekének a táborozás ideje alatti esetleges koronavírusos megbetegedése esetén gondoskodik a gyermeke görögországi ellátásáról, illetve hazautaztatásáról.

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemEWl7me84jjkbD8CYxO4_IZlbr5hrGRsFZda7A6AuY96vxA/viewform?usp=sf_link