Közös egynapos kiránduláson vettek részt iskolánk és a Nikosz Beloiannisz Általános Iskola pedagógusai, 2022 június, 3-án a Velencei-tónál. A program célja az iskolák közötti jó kapcsolat továbbfejlesztése, továbbá egy vetítéssel egybekötött beszámoló volt az Erasmus+ KA122 programról, melyen sikeresen vett részt iskolánk múlt áprilisban.

Reggel, csoportunk egy része vonattal érkezett a tóhoz, de az érkezők között voltak, akik már  korábban elindultak biciklivel. Később, egy kis hajóval megnéztük a terület vízi élővilágát. Élveztük a gyönyörű időt, majd Agárdon megebédeltünk. Ezek után került sor az Erasmus+ program fényképekkel illusztrált bemutatására, görög és magyar nyelven. Beszámoltunk a program tartalmáról, céljairól és a tapasztalatokról, bátorítottuk a beloianniszi iskola pedagógusait és igazgatónőjét, hogy ők is jelentkezzenek hasonló programra, és, ha szükséges bátran kérjék segítségünket.

A kirándulás és a beszámoló nagyon jó hangulatban zajlott, segítette a két magyarországi görög iskola kapcsolatának megszilárdítását.