2018. december 16-án délelőtt 10,00-12,00 között az FMH Művelődési Házban zajlott A Manolisz Glezosz Iskola karácsonyi színielőadása „Az elfelejtett karácsonyi játékok” címmel.

Az iskola pedagógusai mutatták be a mesét, amelyben megelevenednek a padlás félredobott játékai, hogy megvalósítsák az álmaikat karácsony alkalmából: a félszemű maci, a zenélő doboz nélkül maradt balerina, a felhúzható egérke, a bohóc marionett bábu, amelynek elszakadtak a zsinórjai és a sántító Super Woman.

Sok humorral és fantáziával elevenedett meg Foteini Tsamba és Zoi Skalidi azonos című könyve Vengrinyák Edit átiratában.

Az előadásban részt vevő pedagógusok az alábbiak voltak: Vengrinyák Edit, Kakukné dr. Partics Krisztina, Mokka Pinelopi, Oikonomou Andreas, Ouli Panagiota, Ikonomou Sophia, Christoforatos Lykourgos, Nagyné Szabó Antigoné, Csonka Krisztina és Sztefopulosz Vaszilisz. Nagy Evangelos, iskolánk tanulója kísérte zongorán a pedagógusokat.

A színdarab után érdekes játékokkal szórakoztatták a gyerekeket Katsiri Thekla, Paika Konstantina és Basoucou Aggeliki pedagógusok.

Mindenkinek kellemes ünnepeket és egészséget kívánunk sok szeretettel! Boldog karácsonyt!